Recruitment Interim Professionals

Binnen een continu veranderende markt is de groeiende vraag naar interim professionals een vaststaand feit. Voor sommige expertises ontstaat hierdoor schaarste. Door onze kennis van de markt in combinatie met een groot netwerk aan interim professionals en partners weet Ubuntu Staffing de groeiende vraag het hoofd te bieden. Nu en in de toekomst. De expertisebehoefte van de opdrachtgever stemmen we af op de wensen en skills van de interim professional. Met een duurzame invulling van de opdracht als resultaat.

Contractmanagement

De contractuele afhandeling kunt u aan Ubuntu Staffing uitbesteden, ook als wij het recruitment niet hebben verzorgd. We nemen het volledige administratieve proces uit handen en vrijwaren onze opdrachtgevers van alle inleenrisico’s. Compliancy aan wet- en regelgeving is voor ons een vanzelfsprekendheid.

"Jij staat bij ons centraal! We doen het samen."

- Ubuntu staffing

Persoonlijk contact

Bij Ubuntu Staffing geloven we in persoonlijk contact. Daarom staat er altijd een vaste contactpersoon tot de beschikking van onze opdrachtgevers.


Proactieve bemiddeling

Ubuntu Staffing is een betrouwbare partner voor de bemiddeling en contractuele afhandeling van interim professionals. Wij houden de contractuele opdrachtafspraken nauwlettend in de gaten. Op die manier is de rechtmatigheid van de inhuur te allen tijde gegarandeerd.


Groot netwerk

Een snel veranderende markt vraagt om een solide netwerk. Ubuntu Staffing werkt nauw samen met gerenommeerde partners van interim professionals. Daarnaast hebben wij toegang tot een grote community van zelfstandig opererende professionals. Dit stelt ons in staat om ook bij schaarse profielen de markt voor u te ontsluiten.

Contact